Vis meny

Hvorfor er det så mange fattige i Afrika?

Facebook Twitter

349,00 kr


Redaktør/forfatter: Klaus Winkel

ISBN: 978-82-92712-15-3

Utgivelsesår: 2008

Målform/språk: Bokmål

Innbinding: Heftet

Antall sider: 241


Dette produktet er utsolgt


Hvorfor er det så mange fattige i Afrika? er et vanskelig, men vesentlig spørsmål, som her forsøkes diskutert i en komprimert bok.

Hvorfor er det så mange fattige i Afrika? handler om tropisk Afrika, det enorme området mellom Sahara og Sør Afrika. Området har en befolkning på ca. 700 millioner fordelt på 43 land. Området skiller seg mer og mer ut som det største utviklingsproblemet i verden.

Hvorfor er det så mange fattige i Afrika? henvender seg til alle med interesse for tropisk Afrika, dets historie, kultur, natur og mennesker. I tillegg henvender den seg til alle med interesse for utviklingsspørsmål. Boken egner seg utmerket til undervisning.

Hvorfor er det så mange fattige i Afrika? er skrevet av Klaus Winkel. Den er tilrettelagt for norske forhold av globalhistoriker ved Universitetet i Agder, Andreas Aase.

Klaus Winkel er cand.polit. og har gjennom de siste 40 årene arbeidet med Afrikas utvikling. Han har jobbet for danske Danida og det danske utenriksdepartementet og var fra 1974-1976 rådgiver for Kenyas finans- og planleggingsdepartement. I 1980-1982 var han tilknyttet ambassaden i Dar es Salaam som leder av Danidas Tanzania-program.