Vis meny

Forfatterfordeler

Hva med en skriveuke på et gresk kloster eller på et norsk retreat-sted?

Portal forlag har inngått samarbeid både med et kloster på Lesbos i Hellas og et retreat-sted ikke langt fra Mandal. Begge stedene inviteres du til et opphold preget av gjestfrihet, stillhet og refleksjon - et ideelt sted for deg som ønsker konsentrasjon rundt skriveprosessen.

Metochi

 Klosteret Metochi på Lesbos har vært studiesenter for Universitetet i Agder siden 1993, og fremstår i dag med alle nødvendige fasiliteter for en skribent (f.eks. internett, gode kontorstoler og et lite bibliotek). Senteret har sin egen hjemmeside www.metochi.no

Du betaler 204 kroner natta for et enkeltrom og 168 kroner for kost (frokost, lunsj og middag, inkludert drikke til maten - vin og juice- samt te og kaffe hele dagen). Du deler toalett- og dusjfasiliteter med kursdeltakerne som bor på stedet.

Det er to måter å komme til Lesbos på. Du kan enten fly vanlig rutefly (f.eks. SAS/KLM/Olympic/Aegean) eller du kan fly med et av charterselskapene som flyr til Lesbos, eller Mytilini som destinasjonen heter på flyplassene. Lilleput reiser fra lørdag til lørdag, og vår kontaktperson der er Liv Grinde; tlf 32213090 eller lilleput@online.no. Utenom høysesongen er det mulig å kjøpe meget billige flyturer med charterselskapene. Når det gjelder transport fra flyplassen, kan vi være behjelpelig med å arrangere dette.

Prestegården


Dersom du ikke vil reise så langt, er Prestegården på Vigmostad er godt alternativ. Stedet har sin egen hjemmeside www.prestegarden.no . Her betaler du 800 kroner for enkeltrom med dusj/toalett og full pensjon.

Ta kontakt med Andreas Aase i Portal forlag (post@portalforlag.no) dersom dette skulle være av interesse.

Bokrabatt

Forfattere har også mulighet til å kjøpe forlagets bøker til 40 % rabatt. Frakt kommer evt. i tillegg.